Over ons BDD Group is een ervaren vastgoedprofessional, gericht op kwaliteit en vernieuwing. Met onze kennis van onroerend goed bouwen we aan een structureel groeiende portefeuille. Wij verwerven, ontwikkelen en verhuren vastgoed voor wonen, werken en recreëren in Noord Nederland. Daarnaast (her)ontwikkelt BDD Group gebouwen en gebieden, om ze toekomstbestendig te maken. We hebben vernieuwende ambities voor de toekomst van vastgoed en zijn continu op zoek naar aanvullingen voor onze portefeuille. 

BDD Group is een betrouwbare en financieel solide partner. Door ons compacte team kunnen we snel schakelen en beslissen, we hechten waarde aan korte lijnen. Binnen onze organisatie hebben we alle relevante kennis en ervaring in huis. Door jarenlange ervaring in de vastgoedbranche zien en grijpen we kansen voor vernieuwing. De kennis en oprechte interesse in onroerend goed maken BDD Group uniek in zijn soort: vernieuwend in vastgoed.
specialisaties

vernieuwend in vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Met jarenlange kennis van onroerend goed en de vastgoedbranche weet het team van BDD Group op vernieuwende wijze te werk te gaan.

Lees meer
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Van woning tot geheel gebied, BDD Group is gespecialiseerd in het (her)ontwikkelen van projecten voor wonen, werken en leven.

Lees meer
huurders

huurders

Als huurder van BDD Group sta je in direct contact met ons compacte team. We hechten waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact.

Lees meer